— PRODUCTEN

Autobelettering

Het visitekaartje op de weg of op lokatie

Autobelettering is de manier om jouw visitekaartje af te geven op de weg. Van subtiele beletteringen met alleen een logo en contactgegevens op de auto tot een volledige carwrap om eens goed op te vallen in het verkeer.

Er zijn vele mogelijkheden om jouw personenautos, bedrijfsbus of vrachtwagen te beletteren. Door de keuze uit talloze kleurenfolie in combinatie met full colour geprinte folies zijn de mogelijkheden oneindig. Samen met jou creëren we een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Doordat wij alle fullcolours lamineren en gebruik maken van hoogwaardige folies van onder andere Oracal, Avery Dennison en 3M hebben onze beletteringen een maximale levensduur.

Carwrap hoogwerker
Fullcolour carwrap werkbus
Vrachtwagen belettering
Food Truck wrap
Vrachtwagen belettering
ROAAAR – Vrachtwagen met ijsbeer
Gedeeltelijke carwrap mat-glans combinatie
Gedeeltelijk gewrapte bussen met groot logo

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact