— GEVELRECLAME

Spandoekframe en klopframe

De traditionele en nieuwe manier van spandoeken bevestigen

Ga je graag voor een klassieke manier van gevelreclame met een industriële look? Dan is een spandoekframe een goede optie. Deze frames kunnen zowel gecoat in kleur, als in gewoon aluminium geleverd worden. Daarnaast is het doek eenvoudig te wisselen, waardoor je maar 1 keer een frame op hoeft te hangen en toch steeds een andere uitstraling kan creëren.

Een klopframe is dé manier om doeken aan de muur te bevestigen zonder daarvoor een buizenframe en elastieken te gebruiken. Een klopframe is een aluminium profiel waarin een doek wordt opgespannen door middel van een strip die erin wordt geslagen, dit maakt elastieken overbodig. Doordat wij het klopframe vlak op de muur monteren, zit er geen ruimte tussen de wand en het frame zodat er een strakke en moderne uitstraling ontstaat. Ook dit doek is relatief eenvoudig te wisselen.

Spandoekframe octopus
Klopframe
Spandoekframe

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact