— GLASFOLIE

Decoratieve glasfolie

Sfeervol en uniek

Een make-over geven aan die glazen scheidingswand of de inkijk van het pand? Dit kan op decoratieve en sfeer bevorderende wijze, hiervoor bieden glasfolies de uitkomst. Door te werken met verschillende soorten privacy-, kleuren- en printbare folies en deze te combineren met onze moderne snijtechnieken zijn de mogelijkheden haast oneindig.

Van bedrijfslogo of huisnummer op een raam, tot een decoratief bloemenpatroon of lijnenpatroon op een scheidingswand, wij denken graag met je mee hoe we deze volledig aan kunnen laten sluiten bij je wensen, interieur of huisstijl. We laten graag zien hoe deze folie naast een functionele functie ook een decoratieve functie kan vervullen in de sfeer in het pand.

Privacy op een decoratieve manier

Last van ongewenste inkijk bij je pand? Onze privacyfolies bieden uitkomst. Deze folies nemen de doorkijk van een raam weg zonder dat deze de lichtinval tegen houdt. Zo houd je bijvoorbeeld de hal, kantoor-, of praktijkruimte licht zonder dat er iemand naar binnen kijkt.

Door deze privacyfolies te voorzien van full-colour print,  te combineren met kleurenfolies of deze te voorzien van uitsnedes met onze snijmachines kunnen wij de folies en sfeer volledig aan laten sluiten bij je wensen. Zo wordt de ruimte nog sfeervoller.

Privacyfolie vergaderruimte
Decoratieve glasfolie oceaan
Glasfolie kantoor woonstichting
Decoratieve raamfolie buitenzijde

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact