— GLASFOLIE

UV-werende folie en warmtewerende spiegelfolie

Comfortabel, verkoelend, beschermend

Warmtewerende folies zijn de ideale manier om de warmte in de zomer buiten te houden. Doordat de folie de warmte buiten houdt, hoef je in de zomer veel minder te koelen, wat een besparing in de energiekosten oplevert. Deze besparing kan aardig oplopen, waardoor het dus een interessante investering is die binnen enkele jaren terug verdient is.

Afhankelijk van het type raam worden deze folies aan de binnen- of buitenzijde gemonteerd. De folie zorgt ervoor dat de straling van de zon wordt afgebogen door de folie en dus niet door het glas naar binnen dringt.

Zowel zonwerend als privacy, win-win

In deze folie zijn er diverse mogelijkheden, van niet spiegelend tot spiegelend, hierdoor kan deze folie ook ingezet worden wanneer er meer privacy in het gebouw gewenst is. Het spiegelende effect van de folie maakt het nagenoeg onmogelijk om naar binnen te kijken.

UV-werende folie

Naast de warmtewerende folies bieden we ook UV-werende folies aan. Deze folie blokkeert tot 99% van de UV-straling, waardoor deze perfect toe te passen is op winkelruiten. Hierdoor zijn de producten in de etalage prima beschermd tegen verkleuring en verwering door UV-straling.

Warmte-/ zonwerende spiegelfolie
Glasfolie warmtewerend en UV-werend

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact