— GEVELRECLAME

Lichtreclame

Een echte eye-catcher

Lichtreclame is de manier om jouw bedrijf op te laten vallen en geven een mooi 3D-effect aan je gevelreclame. Er zijn legio mogelijkheden in de uitvoering van deze lichtreclames, denk aan de vorm, grootte, kleur en stijl.

Lichtreclames kunnen worden gemaakt van aluminium, acrylaat of rvs, en zijn in vele kleuren leverbaar. Daarnaast kunnen deze letters zowel verlicht als onverlicht worden geleverd en is er nog de keuze tussen direct verlicht of indirect verlicht.

Direct verlichte doosletters zijn doosletters die aan de voorzijde verlicht zijn, een goede keuze als je de teksten op wilt laten vallen en goed zichtbaar wilt zijn. Bij indirect verlichte doosletters schijnt het licht naar achteren tegen de wand, hierdoor ontstaat een subtiel verlichte tekst. Door de vele verschillende materialen vormen en stijlen is er altijd een doosletter die aansluit bij jouw visie.

Verlichtte doosletter sportcomplex Drieburcht
Verlichtte doosletter met lichtlijn
Onverlichtte letter

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact