— PRODUCTEN

Keukenwrap

Een totaal vernieuwd interieur zonder verbouwen.

Wilt jij jouw interieur voorzien van een nieuwe look, maar heb je geen zin in een grote verbouwing? Ons brede scala aan interieurfolies biedt uitkomst.

Door jouw interieur te laten wrappen in een interieurfolie naar keuze laten wij die oude keuken, balie of kastenwand eruit zien als nieuw. Jouw interieur aankleden door middel van een full colour geprinte folie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en dat alles voor en fractie van de kosten van een verbouwing.

Ons aanbod bestaat uit een uiteenlopende waaier van texturen waaronder: effen kleuren, hout-, marmer-, en leder look. Doordat deze folies voorzien zijn van een structuur van het betreffende materiaal zijn deze haast niet van echt te onderscheiden.

Interieurfolies zijn voorzien van natuurgetrouwe structuren, waardoor deze perfect zijn toe te passen bij de make-over van bijvoorbeeld keukens, balies of een kastenwand.

Wandbekleding folie
Keukenwrap woonhuis
Interieurwrap Tandartsenpraktijk
Vergaderruimte make-over
Full colour wrap balie

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact