— GLASFOLIE

Veiligheidsfolie

Inbraakwerend, anti splinterfolie, anti doorloop

Als het om de veiligheid van je pand gaat, dan is glas natuurlijk een relatief zwakke plek waar snel schade kan ontstaan. Denk hierbij aan breuk bij inbraak en vandalisme of wanneer iemand de glazen deur over het hoofd ziet. Om dit te voorkomen bieden wij diverse folies aan.

Door het aanbrengen van een inbraakwerende folie voorzie je de ruit van een stevige beschermende laag waardoor de kwetsbaarheid van je raam afneemt. Doordat deze folie het een stuk lastiger maakt voor inbrekers, is deze folie uitermate geschikt om de snelkraak bij etalages tegen te gaan.

Anti-splinterfolie voorkomt dat glas over de grond uit één spat wanneer het breekt. Door de toepassing van deze folie blijft het glas bij elkaar wanneer het breekt. Op deze manier ontstaan er geen gevaarlijke situaties waarbij het glas zich verspreid door de ruimte. Deze folie wordt veel toegepast in ruimtes waar veiligheid voorop staat, zoals bijvoorbeeld ruimtes waar voedsel wordt geproduceerd, verwerkt of verpakt.

Anti-doorloopfolie wordt ingezet om mensen attent te maken op de aanwezigheid van een glazen deur of –pui. Door folie te monteren op deze ruiten voorkom je dat mensen tegen een deur of pui aanlopen. Deze folie kunnen wij in oneindig veel designs aanbieden, van een simpele baan tot een gepersonaliseerd logo.

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact