— PRODUCTEN

Kantoor- en wanddecoratie

De finishing touch voor elk interieur!

De sfeer op het kantoor wordt niet alleen bepaald door de keuze van het meubilair, ook de aankleding van de wanden zijn hierbij van groot belang. Denk hierbij aan een print op een muur of kastenwand, folies op een glazen pui, of elementen aan de muur. Of het nu gaat om aankleding met een functionele waarde, puur ter decoratie of juist een combinatie van allebei, wij bieden hierbij op diverse manieren uitkomst.

Zo leveren wij onder andere naadloos fotobehang, textielframes met of zonder geluidsdempende isolatie, privacyfolies met zowel een decoratieve als functionele waarde, gefreesde elementen of bedrijfslogo’s voor aan de muur .

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact