— PRODUCTEN

Glasfolie; decoratief, functioneel, veelzijdig

Glasfolie zetten we warmtewerend, uv-werend, inkijkwerend, inbraakwerend of decoratief in. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Glasfolie is een heel breed begrip. Wij kunnen deze monteren in alle soorten en maten. Naast folie voor extra privacy en zonwerende folie leveren wij ook allerlei soorten decoratieve folies. Hier kunnen wij het ontwerp voor realiseren en waar gewenst zelfs aansluiten op de huisstijl van je bedrijf.

Met onze UV printer kunnen we patronen en afbeeldingen dekkend of half dekkend printen en een aanvulling bieden op het interieur van je kantoor of pand. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact