— PRODUCTEN

Bouwborden

Dé manier waarop een bouwproject jouw gezicht krijgt

Bouwborden zijn dé manier om toekomstige bouwwerkzaamheden op een locatie aan te kondigen. Opvallen en informeren, dat is waar het om draait.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een bouwbord, zowel een houten balkenframe als een aluminium buizenframe behoort tot de mogelijkheden evenals een bouwbord van panelen of een van banner materiaal. Wil je het bouwbord nog meer op laten vallen, dan hoort ook een contour gefreesd bord tot de mogelijkheden.

Van ontwerp tot aan de montage van het frame, wij nemen het volledige traject graag voor jou uit handen zodat jij hier niets meer aan hoeft te doen.

Bouwbord Natuurgebied
Bouwbord – Breda
Bouwbord gebouwd van spandoekframe

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact