— PRODUCTEN

Textielframe en fotobehang

Laat je muur spreken

Muren en wanden zijn objecten die mede de sfeer van een ruimte bepalen. Door deze wanden te voorzien van wandbekleding bepaal je de sfeer die in een ruimte ervaren wordt. Een textielframe of fotobehang is hier een goed voorbeeld van. Door deze wanden te voorzien van een afbeelding of patroon laten we de sfeer volledig aansluiten bij al je wensen. Dit is mogelijk in zowel het kantoor of kantine, als in je huis-, of woonkamer.

Textielframe

Een textielframe is een aluminium designframe waar we een textieldoek inspannen. Het ontwerp wordt volledig afgestemd op uw wensen om zo de juiste sfeer in elke ruimte te creëeren. De doeken zijn makkelijk te wisselen, waardoor er dus zonder problemen van print kan worden gewisseld wanneer u de oude beu bent.

Daarnaast zijn onze textielframes nog te combineren met geluidsabsorberend isolatiemateriaal waardoor de echo en gehorigheid in een ruimte met afzienbare mate afneemt. Ideaal voor drukke, gehorige ruimtes of kantoorruimtes. Het isolatiemateriaal is na montage uiteraard niet zichtbaar en dit zal dus geen invloed hebben op de decoratieve waarde van het textielframe.

Fotobehang

Zowel afbeeldingen als patronen zijn mogelijk en doordat we het fotobehang in bijna alle gevallen uit één stuk kunnen printen, zijn er uiteindelijk geen naden zichtbaar en heeft u een strakke afwerking over de gehele wand.

Het materiaal is een soort canvas met een lichte zijdeglans waardoor de ruimte meteen een upgrade krijgt. Hierop is het zelfs mogelijk om vlekken met een natte doek te verwijderen. daardoor blijft de print jarenlang zijn uitstraling houden.

Appartementencomplex Full colour wanden
Full Colour Panelen
Outdoor textielframe
Fotowand Irish Pub
Full colour wanden gezondheidscentrum
Verlichtte textielframes apotheek

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact