Decoratieve glasfolie oceaan

Voor PauwR – Digital Marketing mochten we de aankleding van de vergaderruimtes voor onze rekening nemen. Iedere vergaderruimte heeft hierbij zijn eigen naam gekregen met bijpassende visuals. Zo hebben we de ruimte ‘The Stadium’ voorzien van een muurvullend fotobehang welke het gevoel geeft alsof je je midden in een stadion begeeft. Een glazen vergaderruimte, zoals veel kantoorpanden deze tegenwoordig hebben, wordt vaak een vissenkom genoemd. Dan zit er natuurlijk maar één ding op, we hebben er een grote vissenkom van gemaakt. Door aan de binnenzijde gebruikt te maken van privacyfolie kan er ongestoord vergaderd worden, zonder natuurlijke lichtinval te ontnemen. Aan de buitenzijde hebben we de glazen wanden voorzien van enorme vissen. Welke zowel van binnen als buiten zichtbaar zijn. Zo kan het met recht een vissenkom genoemd worden.

 • LOCATIE

  Tilburg

 • JAAR

  2020

 • TOEPASSINGEN

  Decoratieve glasfolie, fullcolour wanden

 • PROJECTDUUR

  2 dagen

 • DEEL
Contact

Neem vrijblijvend contact op

Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
We gaan er meteen mee aan de slag.

Kwaliteitsgarantie

Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

Veelzijdig

Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

Innovatief

Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

BEL ONS: 013-543 30 50

Contact