Indoor Freesletters

Freesletters zijn niet alleen van toepassing voor buitensigning, deze kunnen ook worden ingezet om uw pand aan de binnenzijde aan te kleden. Dat is wat we bij SAI Global hebben gedaan. Zo hebben we de wand van de vergaderruimte voorzien van een groot bedrijfslogo gefreest uit RVS-look. Dit hebben we verder in het pand terug laten komen in de aanduiding van de verschillende etages. Ook hier hebben we hetzelfde materiaal gebruikt om zo een eenheid te creëren. Zowel in de vergaderruimte als op de verdiepingsvloeren hebben we deze op de wand bevestigd door middel van afstandhouders om zo een chique uitstraling te creëren.

 • LOCATIE

  Den Bosch

 • JAAR

  2020

 • TOEPASSINGEN

  Freesletters, glasfolie

 • PROJECTDUUR

  1 dag

 • DEEL
Contact

Neem vrijblijvend contact op

Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
We gaan er meteen mee aan de slag.

Kwaliteitsgarantie

Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

Veelzijdig

Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

Innovatief

Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

BEL ONS: 013-543 30 50

Contact