— PRODUCTEN

Textielframe en fotobehang

Tekst over Textielframe en fotobehang

Mist uw kantoor- of werkruimte sfeer ? Dan is een textielframe of fotobehang een hele goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Wanneer deze relatief glad is kunnen we deze naadloos monteren. Patronen, professionele foto’s tegen een lage meerprijs, een eigen foto van uw mooiste reis, alles is mogelijk. Ook voor kamers thuis zijn er natuurlijk eindeloze mogelijkheden.

Een textielframe bestaat uit een frame die op de muur gemonteerd wordt. Daarin wordt door middel van een speciale pees een doek gemonteerd. Deze kan in diverse maten worden uitgevoerd, van klein tot enkele meters groot. Doordat het doek goed betaalbaar en eenvoudig te wisselen is, is dit een relatief goedkope oplossing om makkelijk sfeer te creëren in een ruimte en deze aan te passen wanneer je iets nieuws wilt.

Fotobehang is de manier om snel sfeer te creëren in een ruimte. Waar schilder in een effen kleur vaak een saai beeld geeft, zorgt een fotobehang ervoor dat er altijd iets te zien is in de ruimte. Doordat wij het fotobehang vaak naadloos kunnen monteren en deze een matte uitstraling heeft, ontstaat er een chique uitstraling die gezien mag worden.

Appartementencomplex Full colour wanden
Full Colour Panelen
Outdoor textielframe
Fotowand Irish Pub
Full colour wanden gezondheidscentrum
Verlichtte textielframes apotheek

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in onze producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. We regelen je project van begin tot eind.

  * Verplichte velden  

  Contact

  Neem vrijblijvend contact op

  Voel je vrij contact op te nemen over onze producten of diensten.
  We gaan er meteen mee aan de slag.

  Kwaliteitsgarantie

  Wij denken mee in maatwerk oplossingen en verzorgen ook het ontwerp. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.

  Veelzijdig

  Specialisten in bewegwijzering, glasfolie, gevelreclame, busbelettering, aankleding van kantoorpanden en alles wat groter is dan drukwerk..

  Innovatief

  Meegaan met de tijd vinden we belangrijk. We investeren daarom met regelmaat in de nieuwste technieken. Geen project is ons teveel.

  BEL ONS: 013-543 30 50

  Contact